Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Paprikagarnituur voor vis en vlees.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Paprikagarnituur voor vis en vlees.

In verband met vruchtensuikers, fase 2 van Dr. Frank.



Ingrediënten voor 2 personen:

1 oranje paprika;
100 gr sinaasappelstukjes;
1 el lente-ui, in ringen gesneden;
1 el zwarte olijven, gehakt;
¼ stuk rijpe avocado ;
1 tl verse bieslook, gehakt;
2 el citroensap;
8 el olijfolie;
zout, peper.

Bereiding:

Een lekker en makkelijk recept voor een fris en zomers bijgerecht. In 10 minuten klaar!

Was voor deze paprikagarnituur de paprika en snijd deze in vier kwarten. Verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd de paprika in smalle reepjes. Vermeng met de olijven, bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap. Maak de paprikasalade op smaak met zout en peper. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Vul de avocado helften met de paprikasalade.

Eet smakelijk.

Bron: www.colourfultaste.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 24 jun 2014 13:58    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1