love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Paprikagarnituur voor vis en vlees.
In verband met vruchtensuikers, fase 2 van Dr. Frank.
Ingrediënten voor 2 personen:
1 oranje paprika;
100 gr sinaasappelstukjes;
1 el lente-ui, in ringen gesneden;
1 el zwarte olijven, gehakt;
¼ stuk rijpe avocado ;
1 tl verse bieslook, gehakt;
2 el citroensap;
8 el olijfolie;
zout, peper.
Bereiding:
Een lekker en makkelijk recept voor een fris en zomers bijgerecht. In 10 minuten klaar!
Was voor deze paprikagarnituur de paprika en snijd deze in vier kwarten. Verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd de paprika in smalle reepjes. Vermeng met de olijven, bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap. Maak de paprikasalade op smaak met zout en peper. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Vul de avocado helften met de paprikasalade.
Eet smakelijk.
Bron: www.colourfultaste.com/ |
|