Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Pizza met kh arme bodem

Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Suzanne2
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-3-2012
Berichten: 186
Dieet: GOK


  Reageer met quote
ik had vergeten mozzarella mee te nemen en heb toen amandelmeel gebruikt ipv. daarvan. Ging ook prima en erg lekker! Geen ei smaak meer!

Gr. Suzanne

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 14 mrt 2012 21:46    
Vrouw Weeggegevens   Tanja T
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 23-2-2012
Berichten: 1673
Dieet: gezond eten en sporten
Woonplaats: amsterdam


  Reageer met quote
apart hoor, het klinkt niet lekker maar zo te lezen is hij het wel.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 14 mrt 2012 21:51    
Vrouw Weeggegevens   Suzanne2
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-3-2012
Berichten: 186
Dieet: GOK


  Reageer met quote
Nee, het klinkt niet echt geweldig he? Maar toch smaakte het prima! Er at een vriendin mee en die vond het ook erg lekker.Gewoon maar uitproberen he, dat is het leuke!

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 14 mrt 2012 21:54    
Vrouw Weeggegevens   Deesibel
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 16-2-2012
Berichten: 94
Dieet: GOK
Woonplaats: Heerhugowaard


  Reageer met quote
Wij hebben geen magnetron. Je doet de kruim in de magnetron om het gaar te maken?

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 15 mrt 2012 18:43    
Vrouw Weeggegevens   Suzanne2
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-3-2012
Berichten: 186
Dieet: GOK


  Reageer met quote
Hoi Deesibel,

ik heb het gewoon eerst gekookt (niet papgaar) en daarna in kleine stukjes gehakt. Vervolgens gemengd met de andere ingredienten. Dit ging prima!

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 15 mrt 2012 20:24    
Vrouw Weeggegevens   Deesibel
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 16-2-2012
Berichten: 94
Dieet: GOK
Woonplaats: Heerhugowaard


  Reageer met quote
He Suzanne,

Ik ga het eens proberen. Misschien is dit beter te eten dan wat in het boek staat.

Deesibel

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 17 mrt 2012 13:13    
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Suzanne2 schreef:
Daarom wil ik deze wel uitproberen, alleen zie ik dat het op 225 gr. moet. Nu lees ik het boek van Yvonne dat boven de 180 gr. transvetten vrij komen??

Je kunt stabiele olisoorten gebruiken, kokos- en palmolie bijvoorbeeld. Olijfolie is minder geschikt om te verhitten.

Maar in de oven gebruik je er maar zo weinig van dat je je volgens mij niet druk hoeft te maken over vorming van transvetzuren, dat geldt meer voor frituren op hoge temperaturen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 07 mei 2012 18:33    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Je gebruikt het ook niet in het product zelf, je gebruikt het om de plaat mee in te smeren en eventueel wat over de pizza zelf te sprenkelen, maar dat is niet echt nodig.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 07 mei 2012 23:50    
Vrouw   Nancy70
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub


Geregistreerd op: 22-3-2013
Berichten: 19



  Reageer met quote
Hoi,

Ik heb de bloemkoolpizza gemaakt maar hoe krijg je die bodem zo hard? Die van mij is hardstikke zacht en krijg hem dus niet normaal van de bakplaat afgehaald, helemaal kapot is hij.
Zou ik de bodem te dik gelaten hebben? Dat je hem juist heel dun moet maken of teveel olijfolie op de bakplaat?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 23 mrt 2013 20:27    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Hij wordt niet hard Nancy Lach
Als je hem wat harder wil kun je er kokosmeel door doen, dat verstevigd wel een beetje.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 28 mrt 2013 23:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende
Pagina 2 van 3