Auteur |
Bericht |
Emy Ervaringsdeskundige Lowcarb
Geregistreerd op: 28-11-2010 Berichten: 4374 Dieet: Lowcarb Woonplaats: Noorwegen
|
|
Van een amerikaanse site overgenomen lowcarb.about.com
1,4 dl proteine poeder (ik gebruik vanille, en die is lekker)
1/4 tl nootmuskaat (kan je ook overslaan)
2 tl bakpoeder
Snufje zout
2 el slagroom
1 ei
2 el water
vergelijkbare zoetstof voor 50 gram suiker
Olie ca 170/180 graden, dus ietsje minder dan de normale oliebollen.
Ik heb alle droge ingredienten eerst bij elkaar gedaan en toen de natte ingredienten er bij en goed doorgeroert.
Je doet een klein lepeltje in de olie, na ca 1 minuut omdraaien in de olie en dan nog ca 40 seconden op de andere kant laten liggen.
Uit laten lekken en eventueel nog bestrooien met bijvoorbeeld splenda.
Ik kreeg er 10 stuks uit, volgens het recept ca 1,2 gram netto koolhydraten
Laatst aangepast door Emy op do 21 mrt 2013 18:21, in totaal 1 keer bewerkt |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: za 31 dec 2011 12:22 |
|
|
|
|
Emy Ervaringsdeskundige Lowcarb
Geregistreerd op: 28-11-2010 Berichten: 4374 Dieet: Lowcarb Woonplaats: Noorwegen
|
|
Ze kunnen ook als muffins gemaakt worden, dan krijg je er 5 uit een beslag.
Ik heb ze vandaag met chocolade proteinepoeder, een theelepel cacao en zoetstof naar smaak gemaakt. Die gingen ook erg goed.
220graden en dan 10-12 minuten, ze zijn warm het lekkerste. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: za 07 jan 2012 17:15 |
|
|
Emy Ervaringsdeskundige Lowcarb
Geregistreerd op: 28-11-2010 Berichten: 4374 Dieet: Lowcarb Woonplaats: Noorwegen
|
|
Vandaag weer lowcarb bollen gebakken, lekker, maar ik had de rozijntjes eerst wat geweekt, dat vonden ze niet leuk... de zonder rozijnen waren wel helemaal goed. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 30 dec 2012 15:33 |
|
|
annielaumen Ik wil blijven afvallen bij de weegclub
Geregistreerd op: 25-10-2012 Berichten: 16
|
|
Emy schreef: | Van een amerikaanse site overgenomen lowcarb.about.com
1,4 dl proteine poeder (ik gebruik vanille, en die is lekker)
1/4 tl nootmuskaat (kan je ook overslaan)
2 tl bakpoeder
Snufje zout
2 el slagroom
1 ei
2 el water
vergelijkbare zoetstof voor 50 gram suiker
Olie ca 170/180 graden, dus ietsje minder dan de normale oliebollen.
Ik heb alle droge ingredienten eerst bij elkaar gedaan en toen de natte ingredienten er bij en goed doorgeroert.
Je doet een klein lepeltje in de olie, na ca 1 minuut omdraaien in de olie en dan nog ca 40 seconden op de andere kant laten liggen.
Uit laten lekken en eventueel nog bestrooien met bijvoorbeeld splenda.
Ik kreeg er 10 stuks uit, volgens het recept ca 1,2 gram netto koolhydraten |
Lijkt me heerlijkj
Hoeveel is 1,4 dl proteinepoeder |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 30 dec 2012 15:47 |
|
|
|
|