Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Zalmpastei.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Zalmpastei.




Voor 4 personen.

Voor het deeg:

200 gr bloem of amandelmeel;
100 gr roomboter;
8 eetlepels koud water.

Voor de vulling:

1 blik zalm;
2 uien;
blik doperwten;
blik wortelen;
1 eetlepel kappertjes;
zwarte peper;
2 à 3 bouillonblokjes;
1 tomaat;
boter.

Bereiding:

Een deeg kneden van de bloem, roomboter en water.
Goed kneden.
De zalm laten uitlekken en van eventuele graten en vel ontdoen.
De doperwten en wortelen laten uitlekken.
De ui en tomaat bakken in de boter, daarna de zalm eraan toevoegen en daarna de uitgelekte groente, kappertjes, verkruimelde bouillonblokjes en zwarte peper.
Op smaak afmaken met zwarte peper en/of bouillonblokjes.
Het deeg uitrollen en een beboterd bakblik met de helft van het deeg bekleden.
Daarna de massa hierin doen en bedekken met de andere helft van het deeg.
De randen goed aandrukken.
De pastei in een voorverwarmde oven bakken op 180°C.
Als het deeg goudbruin is, is de pastei klaar.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.surinaamserecepten.eu/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 29 mei 2014 18:28    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1