Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Wildbouillon met tapenade. Fase 2, Dr. Frank

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Wildbouillon met tapenade.


Ingrediënten voor 4 personen:

12 ongezoete kersen (zonder pit, uit een potje);
4 groene olijven (zonder pit);
1 pot wildbouillon (ca. ½ liter);
4 dessertlepels medium sherry;
1 eetlepel fijngehakte kervel.

Bereiding:

Hak de kersen en de olijven in kleine stukjes. Schep kersen en olijven door elkaar. Zet deze tapenade even weg.
Giet de geconcentreerde wildbouillon in een soeppan en leng de bouillon met circa 200 à 250 ml water aan.
Proef of de bouillon niet te sterk en te zout smaakt. Breng de bouillon aan de kook en voeg de sherry toe.
Schep in de soepborden of kommen eerst een beetje tapenade en vervolgens de bouillon. Strooi kervel op de bouillon en dien meteen op.

Tips:
Voeg aan de bouillon in dunne plakjes gesneden (grot)champignons toe.
Rooster 4 koolhydraatarme boterhammen. Steek er met behulp van een wijd glas rondjes uit en besmeer de rondjes eerst met boter en daarna met de kersen/olijventapenade. Serveer de rondjes bij de bouillon.

Bron: https://kerstrecepten.net/

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 27 nov 2015 18:02    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1