Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Paleo recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Viscake

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62916
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Viscake.



Als je de cake maakt als hoofdgerecht kan je deze bijvoorbeeld serveren op een bedje van spinazie met daarnaast een knolselderijpuree en een mix van gebakken paddenstoelen.

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen:
250 gram wilde zalm;
350 gram kabeljauw (of andere witvis);
1 knolselderij;
4 eieren;
1 eetlepel citroensap;
2 teentjes knoflook;
4 eetlepels olijfolie;
2 theelepels fijn zeezout;
vers gemalen zwarte peper naar smaak;
1 theelepel paprikapoeder;
1 mespunt cayennepeper;
100 gram (Hollandse) garnalen;
1 kop fijn gesneden bieslook.

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Gebruik een cakevorm met een inhoud van 2 liter. Vet de vorm goed in met olijfolie.
Schil de knolselderij, snijd deze in kleine stukjes en kook in 8 minuten gaar.
Laat de knolselderij in een vergiet goed uitlekken en laat deze even afkoelen.
Dep de vis met een keukenpapiertje goed droog.
Doe de zalm, kabeljauw, eieren, citroensap, knoflook, knolselderij, olijfolie, zeezout, paprikapoeder en cayennepeper in een keukenmachine en maal er verse zwarte peper naar smaak boven. Mix het geheel tot een luchtig ??beslag??.
Roer met een spatel de garnalen en bieslook door het beslag en schep het geheel in de cakevorm.
Bak de cake in 40 minuten gaar.

Bron: http://www.paleo-lifestyle.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 24 jan 2016 19:25    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1