Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Geroerbakte bleekselderij met garnalen.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Geroerbakte bleekselderij met garnalen.

30 stuks middelgrote garnalen;
6 stengels van de bleekselderij;
halve wortel in plakjes of reepjes;
1 knoflook, fijngehakt;
half kommetje kippebouillon (mag ook water);
zout en peper;
sojasaus;
olijfolie.

Marineer de garnalen met wat sojasaus. Schil de bleekselderij en snijd hem diagonaal in plakjes. Verhit wat olie in de wok, tot er lichte damp van afkomt.

Roerbak kort de garnalen hierin, laat ze half gaar worden en schep ze eruit en houd ze apart. In dezelfde wok, roerbak dan de selderij en de wortels.

Voeg een beetje zout erbij en blijf het roerbakken voor een minuutje. Voeg de bouillon of water toe. Als je water gebruikt moet je aan het einde wat sojasaus toevoegen. Als de bouillon of water kookt, doe de garnalen terug in de wok. Even proeven voor de smaak en klaar is je gerecht.


Serveer evt. met Slimrijst!

Eet smakelijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 05 jul 2014 18:29    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1