love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Salade van gerookte forel en champignons.
Ingrediënten voor 6 personen:
600 gr forelfilet (gerookt);
4 cl olijfolie (extra vierge);
2 cl wijnazijn (rood);
1 eetlepel mosterd;
20 druppels Worcestershiresauce;
0,5 dl visfumet;
100 gr veldsla;
250 gr champignons;
2 takjes dille;
peper;
zout.
Bereiding:
De champignons reinigen, in schijven snijden en laten bruinen in een kwart van de olie. Ze op smaak brengen en uit de pan nemen. Het bakvet blussen met de azijn. Mosterd, Worcestershiresauce, visfumet en de overblijvende olie bijvoegen en roeren. De saus op smaak brengen met peper en zout. De veldsla reinigen en verdelen over de borden. De champignons erop leggen en de lauwe saus erover verdelen. De forelfilets op de borden schikken en met stukjes dille versieren.
Bron: http://www.receptenhuis.nl/ |
|