Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Rabarber- en gember cheesecake

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love to cook
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 119
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Rabarber- en gember cheesecake. 5 ProPoints waarde.



Ingrediënten voor 2 personen:

100 gr rabarber;
20 gr gember op siroop (blik/glas), uitgelekt en fijn gesneden + 1 koffielepel siroop;
200 gr kwark, naturel (0% vet);
50 gr Griekse yoghurt, 0% vet;
1 koffielepel zoetstoffen;
2 koffielepels poedersuiker;
3 stuks biscuit, laag in vetgehalte.

Bereiding:

Doe de stukjes rabarber samen met de fijn gehakte gember, de zoetstof en 1 eetlepel water in een klein pannetje. Verwarm zachtjes gedurende 5 à 8 minuten, onder af en toe roeren, tot de rabarber zacht en gaar is.

Meng intussen de plattekaas, de Griekse yoghurt en de poedersuiker door elkaar en roer goed door tot een egaal geheel.

Verkruimel de biscuitjes en verdeel ze over 2 glazen met een inhoud van 250 ml. Schep er het plattekaasmengsel overheen en eindig met de rabarber en het kookvocht.

Direct serveren, of ongeveer 4 uur in de koelkast wegzetten en koud laten worden.

Bron: http://www.weightwatchers.nl/

Smullen maar van dit heerlijke dessert.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 24 jan 2016 22:37    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1