Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Molukse Rendang

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Benodigdheden:

500 gram rundvlees
1 grote ui
1 rode lombok
6 kemirinoten
1 thl. kunir
1/2 bosje sereh
2 daun salam
4 daun djeruk purut (is het blad van djeruk, een kleine geelgroene citrussoort. Toko of markt, meestal gedroogde bladeren)
1 bouillontablet
1 thl aromat
2 dl. water
200 gram kokos
1/2 citroen
olie zout

Bereiding:

Vlees in dobbelsteentjes snijden.
Ui en lombok fijnsnijden, en in tjobe fijnwrijven met de kemirinoten.
De fijngewreven kruiden fruiten in 3 eetlepels olie, samen met de kunir, sereh,daun salam en daun djeruk purut.
Hieraan het vlees de aromat, bouillontablet en water toevoegen en half gaar koken.
Van de kokos een 1/2 liter santen persen.
Santen en citroensap bij het mengsel doen en het geheel droog koken tot de olie eruit komt. Evt. wat zout toevoegen voor de smaak.

Eetsmakelijk

[img]http://www.schwartz.co.uk/assets/RendangCU_GIF.gif[/img]

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: do 12 mei 2005 13:04    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1