Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Monchoutaart

Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   jillengels
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 13-1-2009
Berichten: 145
Dieet: modifast
Woonplaats: leeuwarden


  Reageer met quote
klinkt verrukkelijk..................... Erg blij Erg blij

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 08 sep 2009 16:47    
Vrouw Weeggegevens   Stas
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 22-10-2009
Berichten: 183
Dieet: gezond eten met advies van een diëtiste


  Reageer met quote
smullen mmm, dat ziet er lekker uit. Duurt nog even voor ik jarig ben maar ik denk dat ik deze taart ga maken dan.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 28 okt 2009 14:19    
Vrouw Weeggegevens   Sweet
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-11-2008
Berichten: 1789
Dieet: gezond eten
Woonplaats: Spierdijk(NH)


  Reageer met quote
Sweet schreef:
Een light-variant op de bekende Monchou-taart dus. Hij is erg lekker, je proeft gewoon niet dat deze taart veel minder calorieën bevat dan de "normale" monchou-taart!

Benodigdheden
bakpapier
mixer
springvorm 22 cm doorsnee


Ingrediënten:
2 pakjes monchou
1 pakje lange vingers
100 gram bak en braad (magere variant gebruiken)
2 pakjes klop klop (instant mousse poeder)
300 ml. halfvolle melk
300 ml magere yoghurt
1 blikje vlaaivulling (kers of aardbei)
Beetje candarel (zoetstof poedervorm)


Bereiding:

Bak en braad in de pan laten smelten, de koek klein kruimelen. Koek ook in de bak en braad langzaam laten smelten op laag vuur, goed roeren. Van het vuur halen. Springvorm(bodem) eerst bedekken met bakpapier, dan vullen met de koek. Klop klop romig opkloppen met de melk. De monchou mixen met de mixer, daarna de klop klop erbij gieten en nog even alles goed door elkaar mixen.
Beetje candarel er door,dat ie niet te zuur is. het geheel verdelen over de bodem.
Dan afdekken met plastic folie en minimaal 6 uur in de koelkast laten opstijven.
Op het laatst de vlaai vulling erover gieten en verdelen. Voor het opdienen garneren met verse aardbeien of bessen als je dat wilt,kan ook zonder.

Bevat per portie: circa 200 kcal.

Eet smakelijk,groetjes Sweet




Ik was vergeten de yoghurt te vermelden sorry Schaam Schaam

De monchou mixen met de mixer, daarna de klop klop erbij gieten en de yoghurt nog even alles goed door elkaar mixen .

Groetjes Sweet
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 02 nov 2009 22:16    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar pagina Vorige  1, 2
Pagina 2 van 2