Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gestoofde varkensfricandeau in tomaten/champignonsaus.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gestoofde varkensfricandeau in tomaten/champignonsaus.

Ingredienten:

600 gr varkensfricandeau;
2 tl paprikapoeder;
1 bakje champignons;
50 gr roomboter;
1 pak gezeefde tomaten;
1 tl rozemarijn;
1 tl tijm;
1 vleesbouillontablet;
1 dl witte wijn;
1 teentje knoflook.

Bereiding:

Vlees inwrijven met paprikapoeder. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Boter verhitten, vlees rondom bruin bakken. Vlees uit de pan scheppen. In het bakvet de champignons in ca. 3 min. braden. Tomaten en kruiden toevoegen, knoflook erbij. Roerend aan de kook brengen en dan vlees terug in de pan. 2 uur laten stoven. Vlees uit de pan halen en in plakken snijden. Serveren met salade en rest van witte wijn.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.lowcarbrecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 10 jan 2015 16:03    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1