Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gevulde paprika's met gehakt.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gevulde paprika's met gehakt voor 2 personen.

Ingrediënten:

2 paprika's (geel, groen of rood);
4 tomaatjes;
1 kleine ui;
1 eetlepel olijfolie ;
2 eetlepel verse peterselie;
400 gr rundergehakt;
zout en peper;
majoraan, tijm (vers of gedroogd);
1 à 2 dl vleesbouillon.

Bereiding:

Paprika??s in de lengte halveren. Zaadjes, zaadlijsten en steeltjes verwijderen.
De paprika??s helften in ½ liter gezouten kokend water 5 min. voorkoken. Paprika??s afgieten, water opvangen.
Olijfolie verwarmen in koekenpan, ui goudgeel fruiten.
Het rundergehakt toevoegen en bakken. Op smaak brengen met zout, peper, tijm en majoraan.
De tomaatjes enkele seconden in het opgevangen heet kookwater van de paprika??s leggen. Tomaatjes ontvellen.
De ontvelde tomaatjes in kleine stukjes snijden en met het gehakt mee bakken.
Als laatste de fijngehakte peterselie toevoegen.
De paprikahelften in een ovenvaste schaal leggen en met het rundergehakt vullen.
Uit het kookvocht van de paprika??s, 1 à 2 dl vleesbouillon maken met bouillonblokje. Vleesbouillon in de schaal bij de gevulde paprika??s gieten. Schaal bedekken met aluminiumfolie en 30 min. in het midden van de oven plaatsen op 200°C.

Serveren met Miracle Shirataki Rice.

Eet smakelijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 29 aug 2014 18:47    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1