Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bietensoep. Fase 2, Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Bietensoep. Fase 2, Dr. Frank i.v.m. vruchtensuikers (Fructose).

Ingrediënten:

1 ui, gehakt;
2 teentjes knoflook, gehakt;
500 gram bieten, geschild en gehakt;
1 grote fris zure appel, geschild en gehakt;
2 stengels bleekselderij, gehakt;
1 rode paprika, gehakt;
125 gram champignons, gehakt;
1 eetlepel olijfolie;
1,8 liter rundvleesbouillon;
2 theelepels komijnzaad;
gedroogde tijm;
1 groot laurierblad;
2 eetlepels balsamicoazijn;
zout en peper.

Ter garnering:

2 dl zure room.

Bereiding:

Doe de ui, knoflook, bieten, appel, bleekselderij, rode paprika en champignons met de olie en 3 eetlepels bouillon in een grote pan. Leg het deksel op de pan en laat alles 15 minuten zachtjes stoven. Roer af en toe om.

Doe het komijnzaad erbij en kook 1 minuut mee, voeg dan de rest van de bouillon, tijm, laurierblad en balsamico toe, plus zout en peper naar smaak. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de soep 30 minuten zachtjes koken.

Laat de soep afkoelen en pureer hem in een keukenmachine of met een staafmixer glad. Doe de soep terug in de pan en warm hem op.

Garneer de soep voor het opdienen met wat zure room.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.smulweb.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 13 aug 2014 13:56    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1