Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bloemkool met mosterdsaus en kipfilet.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Bloemkool met mosterdsaus en kipfilet.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 kipfilets;
800 gr bloemkoolroosjes uit de diepvries/vers;
2 eetlepels grove mosterd;
2 eetlepels olijfolie;
zout enpeper;

Bereiding:

Kook de bloemkoolroosjes 20 minuten.

Verhit ondertussen de olie in een grote pan met antiaanbaklaag. Bak de kipfilets 20 minuten op een zacht vuurtje. Draai de stukken om, zodra ze half gebakken zijn. Breng op smaak met zout en peper.

Laat de bloemkool uitlekken. Houd de groenten warm.

Haal de kipfilets uit de pan, en houd het vlees warm door het met aluminiumfolie te bedekken.

Blus het kookvocht met 10 cl water. Breng aan de kook en roer met een houten spatel het aanbaksel van de bodem los. Voeg er de mosterd aan toe zodra de saus de saus begint te pruttelen en laat deze nog 2 minuten onder voortdurend roeren op het vuur staan. Voeg een beetje zout toe.

Snijd de kippenborst in sneetjes en schik deze op de borden. Voeg er de bloemkoolroosjes bij en overgiet deze met mosterdsaus. Werk af met wat peterselie.

Lekker met aardappelschijfjes voor het hele gezin.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.okokorecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 01 jul 2014 18:47    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1