Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Tomatensla met koriander, krab/vinaigrette van rode paprika.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Tomatensla met koriander, krab en vinaigrette van rode paprika.

Voorgerecht voor 4 personen.

Ingrediënten:

8 tomaten;
1 potje koriander;
2 eetlepels olijfolie;
250 gr gepelde krab (in blik of vers);
1 eetlepel Solo Light Vloeibaar;
5 cl slagroom ;
2 rode paprika??s;
1 mespunt curry.

Bereiding:

Ontpit de tomaten en snij ze in schijfjes. Voeg de gehakte korianderblaadjes toe en werk af met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
Verwarm de krab gedurende 1 minuut op een laag vuurtje in wat Solo. Kruid af met peper en voeg de room toe.
Was de rode paprika??s, snij ze in 4 stukken, ontpit ze en snij in kleine blokjes. Bak ze zo??n 2 minuten in een eetlepel olijfolie met zout, peper en de curry.
Mix de paprikablokjes nu met een beetje water en de azijn tot een vinaigrette met een staafmixer.
Dresseer de tomaten op de borden, met daarop het krabvlees. Werk af met de vinaigrette.

Serveer tips:
Als je met verse krab werkt, is het altijd leuk en lekker om de poten van de krab te gebruiken ter decoratie.

Variaties:
Tonijn is, als je wilt, een smakelijke vervanger van krab.

Eet smakelijk.

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 27 mei 2014 21:18    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1