Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Dr.Frank: Kalkoenschnitzel met bieslook

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
Kalkoenschnitzel met bieslook, ook Low Carb.
Voor 6 personen:
4 sjalotten
250 ml gevogeltebouillon
4 kalkoenschnitzels(125 g per stuk)
zout,peper
2 el bloem
2 el olijfolie
60 ml witte wijn
1 bosje bieslook
sap en geraspte schil van 1 onbespoten citroen
1 el boter
Pel en snipper de sjalotten.
Verwarm ze in de bouillon.
Kook de bouillon tot de helft in.
Bestrooi de schnitzels met zout en peper en wentel ze door de bloem.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de schnitzels daarin circa 4 min per kant.Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Blus het braadvocht af met de gezeefde ingekookte bouillon.
Voeg de wijn toe en kook de saus in.
Was de bieslook en knip het klein.
Roer het door de saus.
Voeg naar smaak citroen,zout en peper toe.
Verdeel de boter er in vlokjes over.
Schenk de saus over de schnitzels.
Per persoon.230 kcal,6 gram vet en 8 g KH
Dit is een gemakkelijk recept om klaar te maken
Lieve groet en smakelijk eten
Liefhartje
***************************************************************************
Tip: , je kunt ipv bloem ook makkelijk een beetje proteïne poeder gebruiken , om dingen te parneren.
Vlees of vis, even door eigeel halen en dan door de proteine poeder.
****************************************************************************
Bron: liefhartje

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 23 mrt 2013 1:17    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1