Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Italiaanse Visspiesen, geschikt voor bbq

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Libby
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 11-2-2004
Berichten: 8514
Dieet: Alles met mate


  Reageer met quote
Italiaanse Visspiesen

Benodigdheden

500 g stevige visfilet
1 gedroogd pepertje
2 theelepels gedroogde oregano
zeezout, versgemalen peper
1 citroen
olijfolie extra vergine
100 g pancetta (Italiaans spek) in plakjes
1 bakje kerstomaatjes
extra nodig: keukenpapier, 8 spiesen

Voorbereiding
Snijd de vis in mooie stukken. Doe ze in een schaal. Verkruimel het pepertje erboven, bestrooi met oregano, zout en peper en besprenkel met wat citroensap en olijfolie. Laat de vis ca. 15 minuten marineren.

Bereiding
Haal de visstukken uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier. Ontwikkel de visstukken met pancetta en rijg ze om en om met een tomaatje aan de spiesen.
Rooster ze op de barbecue.

Serveertips
Diptip bij de visspiesen: maak een dipsaus/dressing van 1 dl olijfolie extra vergine met 2 eetlepels citroensap, gehakte (blad)peterselie en 1 eetlepel kappertjes en breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Bron: live and cooking
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 07 jun 2007 16:06    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1