Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



pizza!!!

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   chokotoff
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 11-1-2013
Berichten: 246
Dieet: grip op koolhydraten


  Reageer met quote
pizza voor2-3 personen :

bodem:

? 100 g geraspte kaas
? 4 eieren
? 1/3 van een kop (0,75 dl) slagroom
? 2 eetlepels van psylliumvezels Poeder
? Zout
?
Topping opties:

? Tomatensaus
? Kaas
? Ham
? Champignons
? Ui
? Red Pepper
? Olijven
? Spinazie
? Garnalen

Verwarm de oven voor op 175 ° C (350 ° F). Klop de eieren, room en psyllium met een elektrische eiklopper. Voeg kaas aan het mengsel. Laat het 5 minuten staan. Verdeel het "deeg" op een geolied bakpapiertje en doe ca. 20 minuten in de oven. Even laten afkoelen.
Voeg toppings toe! Ik gebruik: tomatensaus, kaas, ham, champignons, ui en rode peper . Weer in de oven doen en goudbruin bakken (ca. 15 minuten).
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 27 feb 2013 17:03    
Vrouw Weeggegevens   Ankaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 15-2-2013
Berichten: 3847
Dieet: Gokish
Woonplaats: Amsterdam


  Reageer met quote
Klinkt lekker! Wordt de bodem een beetje stevig en pizza-achtig?

Ik heb die met de bloemkoolbodem al een paar keer gemaakt. Lekker maar de bodem wordt (in ieder geval bij mij) niet zo stevig.

Lukt dat bij deze wel?

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 27 feb 2013 18:25    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1