Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Percorino/tomaat/basilicum verwerkt in een heerlijke quiche.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Percorino/tomaat/basilicum verwerkt in een heerlijke quiche.



Ingrediënten:

3 eieren;
2 tomaten;
½ courgette;
60 gram percorino kaas of Parmezaanse kaas;
125 gram mozzarella;
250 gram cherry tomaten;
5 plakjes bladerdeeg;
80 gram ongezouten cashewnoten of pijnboompitten;
verse basilicum.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed de vorm met het bladerdeeg en prik er gaatjes met een vork in.
Cashewnoten hakken.
Gehakte noten over de bodem verdelen.
Snijd de mozzarella in plakjes en de percorino kaas raspen.
Halve courgette in kleine blokjes snijden en bak deze kort in een koekenpan voor een lekkere, zachtere "bite".
Cherry tomaatjes in 4 partjes snijden en over de bodem verdelen.
Klop de eieren met de crème fraîche en basilicum.
Voeg peper en een snufje zout toe.
Roer de helft van de percorino kaas door het eimengsel.
Verdeel het eimengsel over de quiche.
Snijd de tomaten in plakjes en verdeel deze samen met de mozzarella over de quiche.
Overgebleven kaas over de quiche strooien.
In de voorverwarmde oven de quiche 50 à 60 minuten bakken.

Eet smakelijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 21 okt 2014 16:53    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1