Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Met tongfilet gevulde oranje paprika. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Met tongfilet gevulde oranje paprika. Dr. Frank.
Een heerlijk voorgerechtje.


Ingrediënten voor 2 personen:

1 oranje paprika;
200 gram tongfilet;
1 eiwit;
½ dl slagroom;
zout en peper;
1 dl witte wijn;
1 sjalot;
2 dl visbouillon;
50 gram boter;
iets citroensap;
bieslook;
pareltjes van rode en groene paprika.

Bereiding:

Snijd het kapje met de steel van de oranje paprika en verwijderen het zaad.
Pureer de tongfilets in de keukenmachine, voeg het eiwit en de room er aan toe. Laat de machine nog even draaien. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Vul de paprika met deze visfarce. Wikkel de gevulde paprika in aluminiumfolie en gaar deze in de oven op 120°C gedurende circa 20 minuten.

Saus:

Fruit een fijngesnipperde sjalot even aan in een klontje boter zonder te kleuren. Blus dit af met witte wijn en laat het even doorkoken. Voeg de bouillon en de room toe en laat dit iets inkoken tot een lichte binding ontstaat. Klop vervolgens de in blokjes gesneden boter erdoor. Breng het op smaak met weinig citroensap, zout en peper.

Steek ronde balletjes van de rode en groene paprika. Verwijder de aluminiumfolie van de paprika, snijd deze in plakken. Plaats de plakjes paprika op de borden, schenk de saus rondom en decoreer met de bieslook en de pareltjes van paprika.

Smullen maar!

Bron: http://www.groentennieuws.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 26 jul 2014 17:41    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1