Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: luchtige chocoroom

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Ellen
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 30-1-2004
Berichten: 52754
Dieet: Gezonder leven
Woonplaats: Amersfoort


  Reageer met quote
Luchtige chocoroom

2 porties - 2,5 gram koolhydraten per portie
geschikt vanaf fase 1 voor Atkins

Ingredienten
? 1 dl slagroom (ongeklopt en ongezoet)
? 1 dl mascarpone
? 1 eiwit
? 1/2 eetlepel cacao
? eventueel 1 zakje expresso oploskoffie
? paar druppels vanille essence
? zoetstof naar smaak

Bereiding
1.Eiwit kloppen tot deze helemaal stijf is.
2.Slagroom stijf en luchtig kloppen.
3.Mascarpone los roeren met de zoetstof, essence, cacaopoeder (en eventueel de oploskoffie).
4.Slagroom erdoor scheppen.
5.Het stijfgeslagen eiwit er luchtig door spatelen.
6.Verdeel de chocoroom over 2 glaasjes.
7.Je kan de chocoroom eventueel garneren met wat achtergehouden slagroom en cacaopoeder.

Bron:Atkinslijn

_________________
Een gezond en fit 2023

Overzicht Donaties


Laatst aangepast door Ellen op wo 27 mrt 2013 11:31, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: vr 25 mei 2012 22:45    
Vrouw Weeggegevens   michy
Ik blijf hier bij de weegclub
Ik blijf hier bij de weegclub


Geregistreerd op: 20-8-2012
Berichten: 39
Dieet: atkins
Woonplaats: arnhem


  Reageer met quote
Ellen schreef:
Luchtige chocoroom

2 porties - 2,5 gram koolhydraten per portie
geschikt vanaf fase 1

Ingredienten
? 1 dl slagroom (ongeklopt en ongezoet)
? 1 dl mascarpone
? 1 eiwit
? 1/2 eetlepel cacao
? eventueel 1 zakje expresso oploskoffie
? paar druppels vanille essence
? zoetstof naar smaak

Bereiding
1.Eiwit kloppen tot deze helemaal stijf is.
2.Slagroom stijf en luchtig kloppen.
3.Mascarpone los roeren met de zoetstof, essence, cacaopoeder (en eventueel de oploskoffie).
4.Slagroom erdoor scheppen.
5.Het stijfgeslagen eiwit er luchtig door spatelen.
6.Verdeel de chocoroom over 2 glaasjes.
7.Je kan de chocoroom eventueel garneren met wat achtergehouden slagroom en cacaopoeder.

Bron:Atkinslijn




mhhhhhhhhhh heerlijk zeg bedankt!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 22 aug 2012 8:26    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1