Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: chipolatapudding

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Magda
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 10-2-2004
Berichten: 694
Dieet: Karin de Zoete
Woonplaats: Betuwe


  Reageer met quote
Chipolatapudding

Ingredienten:
250 ml. sojamelk
250 ml. room
zoetstof twv. 50 gram suiker
vanillestokje
12.5 gram gelatine
4 - 6 eidooiers
zoetstof twv. 50 gram suiker
250 ml. room
zoetstof twv. 50 gram suiker
3-5 el. marasquin

Bereiding:
Breng de melk met de room, het vanillestokje en 1e portie zoetsof aan de kook. Laat intussen de gelatine weken en klop de eidooiers op met de 2e portie zoetsof. Voeg als de melk kookt hiervan een half kopje bij de eidooiers, roer dit mengsel even door en giet het terug in de pan. Breng de massa weer tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur af, voeg de geweekte en uitgeknepen gelatine toe, laat deze oplossen en zeef de massa. Klop de room stijf met de 3e portie zoetsof. Maak als de puddingmassa licht begint te binden deze op smaak met de marasquin en spatel er de stijfgeklopte room door. Maak een puddingvorm nat met koud water en vul deze met de puddingmassa. Laat de pudding geheel opstijven. Maak om te storten het randje van de pudding voorzichtig los met een mes. Spoel de schotel af met koud water. Dompel de vorm even in warm (niet heet) water. Leg de schotel op de vorm, keer het geheel om en schud even om de pudding lost te maken. Werk de pudding af met stijfgeslagen room en/of frambozen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 29 feb 2004 20:23    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1