Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Get in Shape
Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Kipfilet & paprika "en papillotte".

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11876
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kipfilet & paprika "en papillotte".



Ingrediënten voor 1 persoon:

1 stuk kipfilet;
stukje aluminiumfolie of bakpapier waarin de kip ruim past;
2 kleuren paprika??s;
1 ui;
knoflook;
peper en zout;
olijfolie.

Bereiding:

Leg het velletje aluminiumfolie neer en leg de kip in het midden. Snijd de paprika??s en de ui in kleine reepjes en strooi om de kip heen. De knoflook mag er in kleine snippertjes overheen of hoe fijn je het zelf lekker vindt. Strooi zout en peper over de kip aan beide kanten. Giet hierna een eetlepel of 2 aan olijfolie over het geheel en vouw het pakketje dicht aan de bovenkant. Zorg wel dat het goed dicht zit, want dan gaat het stomen en zo gaart de kip lekker. Als er openingen in zitten, zal de stoom verdwijnen en wordt de kip ook minder sappig. Laat het pakketje ongeveer 45 à 50 minuten in de oven liggen en check dan of hij gaar is. Je kunt er evt. een (zoete) aardappel in plakjes/stukjes bij doen, voor een complete "1 pans maaltijd".

��Eet smakelijk.��

Bron: https://weheartfit.wordpress.com/


P.S. Bereiding "en papillotte" is het garen van een verpakt product met weinig vloeistof, waardoor er nauwelijks verlies van smaak, geur, vocht, vitaminen en mineralen optreedt.
De techniek "en papillotte" is het snel, à la minute, garen in een omhulsel van bijvoorbeeld vetvrij papier of aluminiumfolie bij een oventemperatuur van rond de 175°C. Omdat je bij de bereiding "en papillotte" weinig of geen vloeistof gebruikt, spreken we van een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 30 apr 2015 15:03    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1