Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Paleo recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kaneelbroodjes.

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Kaneelbroodjes.



Ingrediënten:
Kokosmeel - 2 el (evt. 1 tl extra wanneer je deeg te plakkerig is);
Bakpoeder - ¼ tl;
Kaneel - ½ tl;
Vanille-extract - ⅛ tl;
Eieren - 1;
Kokosmelk - 2 el;
Honing - 2 tl;
Rozijnen - 2 à 3 el (of ander gedroogd f ruit).

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng in een kleine kom het kokosmeel met het bakpoeder en de kaneel.
Voeg de vanille, het ei, de kokosmelk en honing toe en meng alles goed door tot er geen klontjes meer in zitten. Laat het deeg een paar minuten staan zodat het kokosmeel het vocht kan absorberen.
Leg een 15cm brede strook bakpapier op een werkblad en schep het deeg erop.
Vorm met de achterkant van een lepel een rechthoekige lap deeg van ca. 7cm breed en 20cm lang.
Verdeel het gedroogde fruit over het deeg.
Gebruik het bakpapier om het deeg aan de smalle kant op te rollen.
Hak de deegrol met een scherp met door de helf t en zet beide helf ten rechtop op het bakpapier, met de gesneden kant naar beneden.
Leg de kaneelbroodjes op het bakpapier op een bakplaat en bak ze in ca. 25 minuten goudbruin.

Laat ze even afkoelen.

Bron: http://www.volrecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 24 jan 2016 18:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1