Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kabeljauw saltimbocca.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kabeljauw saltimbocca.

De rauwe ham en de zongedroogde tomaatjes geven aan deze kabeljauw saltimbocca extra smaak. Eventueel de kabeljauw vervangen door andere stevige witvisfilet of zalm.

Ingrediënten 4 personen:

800 gr kabeljauwhaas of filet;
4 zongedroogde tomaten;
4 blaadjes salie;
8 plakken Parmaham;
100 ml witte wijn;
1 citroen;
4 el olijfolie.

Bereiding:

Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Kruid met peper. De Parmaham is al zout! Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en verdeel deze over de vis. Leg op elk stuk vis een blad salie en omwikkel met 2 plakken ham. Verhit de olie in de pan en bak de vis rondom aan. Zet het vuur laag en giet de wijn over de vis. Laat de vis met deksel op de pan 8 tot 10 minuten garen. Boen de citroen en snijd in partjes. Geef de citroenpartjes apart bij de vis.

Lekker met broccoli en https://www.weegclub.nl/forum/pasta-van-courgette-t51460.html

Bron: http://mariefranceoverkoken.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 07 aug 2015 15:46    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1