Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Italiaanse tomatensalade met Hüttenkäse en pijnboompitten.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Heerlijke Italiaanse tomatensalade met verse ingrediënten, Hüttenkäse en geroosterde pijnboompitten.

Ingrediënten:

2 vleestomaten;
1 mespunt mosterd;
3 eetlepels olijfolie;
1 eetlepel (witte balsamico) azijn;
zout en peper;
1 eetlepel pesto;
400 gr Hüttenkäse;
30 gr pijnboompitten;
verse basilicum.

Bereiding:

Snijd 2 vleestomaten elk in 6 mooie plakjes.
Roer in een kom 1 mespunt mosterd, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel (witte balsamico) azijn, zout en peper tot een marinade waardoor je de plakken tomaat voorzichtig schept. Laat dit afgedekt 30 minuten marineren.
Ondertussen schep je in een kom 1 eetlepel pesto door 400 gr Hüttenkäse. Laat het mengsel in een zeef uitlekken.
Rooster 30 gr pijnboompitten goudbruin.
Snijd de blaadjes van 4 takjes basilicum in reepjes.
Schik op elk bord de plakken gemarineerde tomaat om en om met een schep Hüttenkäse.
Verdeel daarna de pijnboompitjes en basilicumreepjes over de salade.
Garneer de salade met 4 takjes basilicum.
Dien de salade direct op.

Tip: Lekker met evt. focaccia brood.

Klik op de link.

https://www.weegclub.nl/forum/focaccia-kha-t50483.html

🍴Eet smakelijk🍴

Bron: http://www.huttenkase.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 26 mei 2015 14:01    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1