Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Italiaanse bloemkool.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Italiaanse bloemkool.

Ingrediënten voor 2 personen:

1 bloemkool;
2 eetlepels olijfolie;
2 grote tomaten;
1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden of 1 eetlepel vers gehakte Italiaanse keukenkruiden;
versgemalen peper en nootmuskaat.

Bereiding:

Snijd de stronk van de bloemkool. Snijd de kool in vieren en verwijder de middenstronk.
Zet in het water met wat zout, tegen de beestjes. Lachen
Na ongeveer 15 minuten afgieten en laten uitlekken.
Zet ondertussen een laag water in een pan.
Wanneer het water kookt, kan de bloemkool erin en breng opnieuw aan de kook en zet de timer op 6 minuten. Na de kooktijd giet je de bloemkool af en uit laten lekken.
Was de tomaat en snijd doormidden.
Haal het zaad en de zaadlijsten eruit.
Snijd het vruchtvlees in reepjes en dan in blokjes.
Zet apart.
De bloemkool terug in de pan doen, de blokjes tomaat erover verdelen, de kruiden, de olie en de specerijen erover malen/raspen.
Schep goed om.

Verdeel dit in twee porties.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.vetvrij.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 08 jul 2014 15:08    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1