Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Hachee. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Hachee. Dr. Frank.

Ingrediënten voor 4 personen:

olijfolie;
400 gram magere runderlappen (hacheevlees), in blokjes gesneden;
zout en peper;
5 grote uien, gesnipperd;
5 laurierblaadjes;
5 kruidnagels;
1 doosje champignons à 400 gr, in plakjes gesneden;
1 rode en groene paprika, in stukjes gesneden;
1 pot augurken, in plakjes gesneden;
1 eetlepel azijn;
1 eetlepel sambal oelek;
1 blik tomatenpuree à 140 gr;
160 à 200 gr Miracle Shirataki Rice.

Bereiding:

Kruid het vlees met wat peper en zout (wees matig met zout). Verhit vervolgens wat olijfolie in een braadpan. Bak hierin het vlees goudbruin. Voeg de uien toe.

Steek de kruidnagels in de laurierblaadjes, zodat ze later gemakkelijk terug te vinden zijn. Voeg dan de kruiden toe aan het vlees. Roer het geheel goed door en laat op een laag vuur doorbakken tot de uien glazig zijn.
Voeg de fijngesneden champignons, paprika??s en augurkjes en vervolgens ook de azijn, sambal oelek en tomatenpuree toe. Zet het vuur laag, en laat het geheel ongeveer 3 uur stoven. Roer het geheel regelmatig even om.
Bereid wanneer de hachee bijna klaar is, de Miracle Shirataki Rice volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

Serveer de hachee samen met de Miracle Shirataki Rice.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.smulweb.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 12 aug 2014 14:56    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1