Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gestoofde mosselen met venkel en tomaat.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Ellen
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 30-1-2004
Berichten: 54249
Dieet: Gezonder leven
Woonplaats: Amersfoort


  Reageer met quote
Gestoofde mosselen met venkel en tomaat.

Dit heb je nodig:

1) 4 kg mosselen
2) 2 el olie
3) 1 ui en 4 teentjes knoflook
4) 400 gram gepelde tomaten (mag ook uit blik)
5) 4 el gehakte peterselie
6) 3 dl witte wijn
7) 3 el gesneden bosuitjes
Cool peper en zout
9) 2 el venkelzaadjes


1) Borstel de mosselen schoon onder stromend water en verwijder de baardjes
2) Verwijder de kapotte en open mosselen
3) Doe de gewassen mosselen in een grote pan
4) Pel en snipper de ui en de knoflook zeer fijn
5)Verhit een andere pan met de olie en fruit hierin de ui en knoflook ,voeg ook de venkelzaadjes toe en de tomaten
6)Laat het geheel circa 4 minuten garen en meng het goed door elkaar
7)Giet de wijn bij de mosselen samen met een flinke draai peper uit de molen en zout
8)Breng de mosselen aan de kook en laat ze circa 5 minuten met de deksel verder garen (schud de mosselen een paar keer om)
9) Schenk als de mosselen open zijn ,de tomatensaus erbij
10) Voeg de bosuitjes toe en roer het geheel voorzichtig door
11) Serveer de mosselen met een lekkere salade

Bij dit gerecht smaakt ook vers low-carb brood bij wat je zelf kan bakken

Recept mini broodjes:
https://www.weegclub.nl/forum/viewtopic.php?t=3498&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

_________________
Overzicht Donaties
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: do 12 okt 2006 15:47    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1