Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Advertentie



Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Advertentie

Get in Shape
Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Advertentie

Ge­roos­ter­de spits­kool.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11876
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Ge­roos­ter­de spits­kool.

Ingrediënten voor 4 personen;

4 eetlepels olijfolie;
2 eetlepels Dijon mosterd;
1 eetlepel mosterdzaad;
1 kleine spitskool;
50 gr coppa di parma (vleeswaren).

Bereiding:

In een kom olie, mosterd en mosterdzaad met zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Spitskool in 4 kwarten snijden, buitenste bladeren en onderste stuk van stronk verwijderen. Spitskoolkwarten in kom met oliemengsel omscheppen. Oliemengsel met de hand goed tussen bladeren smeren. Coppa di parma plakjes halveren. Spitskoolkwarten op bakplaat of in grote ovenschaal naast elkaar leggen. Plakjes vlees in verschillende lagen zo diep mogelijk tussen koolbladeren steken.

Oven voorverwarmen op 200°C. Bakplaat in midden van oven plaatsen en spitskool in ca. 30 minuten gaar roosteren. Spitskool op voorverwarmde schaal serveren.

Tip: In plaats van pittige Dijonmosterd en mosterdzaad kun je ook 2 eetlepels grove mosterd gebruiken.

Bron: http://www.spitskool.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 13 sep 2015 14:19    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1