Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Dr. Frank: Gemberpasta én konflookpasta maken

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
Gember én knoflookpasta maken:
Gemberpasta ook Low carb
Voorbereiding:10 min. (3 uur diepvriezen)
Bereidingstijd: 15 min.
Aantal porties: n.v.t.
Pan: geen; food processor.
Ingrediënten:
?1 stuk Gember
?1 theel. Zout
?⅓ kom Zonnebloem olie
Bereiding:
1.Verwarm de olie en laat afkoelen.
2.Gebruik dan de hele gember zonder te schillen.
3.Snij de gember in stukjes.
4.Laat de gember min 3 uur vooraf in de vriezer hard worden
5.Doe de gember in de food processor.
6.Doe de olie erbij en hak het fijn.
7.Stop af en toe en duw de emulsie naar beneden.
8.Ga door tot het een gladde emulsie is.
Tips:
?Dan heb je minder problemen met draden in de
Gember als het fijn maalt.
?Pak een gripzakje (ziplock) en doe er een kopje Gember pasta in.
?Sluit het zakje bijna helemaal doe er een rietje in.
?Zuig vacuüm en sluit het zakje helemaal.
?Doe het daarna in de vriezer.
?Als je het nodig hebt kun je een stukje eraf breken en gebruiken.
*****************************************************************************
Voorbereiding:20 min.
Bereidingstijd: 15 min.
Aantal porties: n.v.t.
Pan: geen; food processor.
Ingrediënten:
?1 kop Knoflook
?1 theel. Zout
?⅓ kop Zonnebloem olie
Gebruik:
1.Verwarm de olie en laat afkoelen.
2.Haal de velletjes van de knoflook.
3.Doe de knoflook in de food processor.
4.Doe de olie erbij en hak het fijn.
5.Stop af en toe en duw de emulsie naar beneden.
6.Ga door tot het een gladde emulsie is.
Tips:
?Doe de pasta in een Gripzakje(ziplock)
?Sluit het zakje bijna helemaal doe er een rietje in.
?Zuig vacuüm en sluit het zakje helemaal.
?Doe het daarna in de vriezer
?Als je het nodig hebt kun je een stukje eraf breken en gebruiken
***************************************************************************
Bron:Mario

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 06 apr 2013 13:58    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1