Emilie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 3-10-2012 Berichten: 2828 Dieet: Dr Frank
|
|
Frisse Salade voor bij de Barbecue ook Low carb
1 komkommer
3 tomaten
10 plakken ontbijtspek (rond)
1 eetlepel pijnboompitten
1/2 bakje Boursin mini's
5 eetlepels balsamico azijn
5 eetlepels Olijfolie
Italiaanse kruiden (vers/gedroogd)
Verwijder de schil van de komkommer en snijd deze in blokjes. Snijd ook de tomaat in blokjes en verwijder het overtollige vocht van de tomaten. Doe de komkommer en tomaat in een grote kom met 5 eetlepels balsamico azijn en wat vers gemalen peper. Schep het goed rond en laat het even staan, zodat de azijn goed in de komkommer en tomaat trekt.
Bak de plakjes ontbijtspek uit tot ze lekker krokant zijn en doe deze (zonder het bakvet) samen met de Boursin mini's en de veldsla in de kom. Rooster nog even de pijnboompitten, meng deze met de olijfolie en Italiaanse kruiden bij de andere ingrediënten in de kom.Verdeel de salade over de borden en voilà, de salade die gewoon smáákt naar de zomer is klaar! Goed te combineren met van alles en nog wat, en heerlijk voor bij de barbecue.
Eet smakelijk!
Groetjes Loes1.
Bron: Loes1 _________________ |
|