Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Chinese roerbakmix met biefstuk

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Chinese roerbakmix met biefstuk



Ingrediënten:
600 gram Chinese wokgroenten (kan gewoon uit een zakje, de ingrediëntenverschillen per supermarkt)
300 gram biefstuk
125 gram champignons
1 rode peper
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel boter of ghee
1 eetlepel kokosolie
1 teen knoflook
naar smaak peper en zout

Bereidingswijze:
Bak de biefstuk in de boter/ghee in ongeveer 4 minuten medium. Als je hem steeds even omdraait (niet met een vork erin prikken!) blijft-ie het lekkerst. Als de biefstuk klaar is, haal je de pan van het vuur en zet je die apart.
Verwijder intussen het binnenste van de rode peper en snijd deze klein. Snipper de knoflook.

Doe de kokosolie in een wok en voeg de knoflook toe. Roer deze ongeveer 30 seconde om en voeg vervolgens alle groenten toe (roerbakgroenten, champignons en rode peper). Roerbak het geheel een minuut of vier.

Meng de sojasaus en de vissaus door de groenten en wok alles nog een minuut of twee door. De groenten moeten knapperig blijven.
Snijd de biefstuk in kleine dunne reepjes en voeg deze toe aan de groenten.

Eet smakelijk!

Serveertip: Eventueel kun je rijst, mie, noedels of bami toevoegen. Je kunt ook de biefstuk door kip vervangen.

Bron: www.mytaste.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 18 apr 2016 21:19    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1