Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Broccoli-zalmtaart

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Ingredi?«nten:


250 gram broccoli
250 gram uien
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
bakje zalmsnippers van ongeveer 300 gram
3 eieren
1 eetlepel (gedroogde) provencaalse kruiden
1 theelepel (gedroogde) dille
1 dl slagroom
peper, zout
100 gram geraspte jongbelegen kaas
100 gram roomkaas

Werkwijze:

Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze 5 minuten Pel de uien en snijd ze in dunne ringen Bak ze goudbruin met de geperste knoflook in de olijfolie Verwarm de oven voor op 180 ?° C Vet een springvorm (24 cm) in met boter of olie Verdeel de broccoliroosjes over de bodem en schep de gebakken uiringen en knoflook erop Meng de eieren met de provencaalse kruiden en dille, de slagroom, de geraspte kaas en de roomkaas Voeg peper en zout naar smaak toe Roer op het laatst voorzichtig de zalmsnippers door het eimengsel Giet het eimengsel over de taart Bak de taart in het midden van de oven in 40-45 minuten goudbruin en gaar Bestrooi de taart met een beetje provencaalse kruiden voor de finishing touch

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: zo 12 dec 2004 13:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1