Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Authentieke Thaise kip met cashewnoten.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Authentieke Thaise kip met cashewnoten.
Dit oorspronkelijk Thaise recept is een beetje aangepast. Groenten en kruiden kun je naar eigen smaak aanpassen en de kip kan vervangen worden door een stevige tofu. Serveren met jasmijnrijst. De hoeveelheid chili-knoflookpasta bepaalt de scherpte van het gerecht.

Ingrediënten

Porties: 4.

1 eetlepel koolzaadolie
1 grote ui, fijngesneden
1 grote gele paprika, fijngesneden;
3 eetlepels ketchup;
2 eetlepels oestersaus;
1 eetlepel ketjap;
75 ml kippenbouillon;
1 theelepel ruwe rietsuiker;
1 theelepel Thaise chili/knoflookpasta;
4 kipfilets, in blokjes;
1 courgette, in stukjes;
1 gele courgette, fijngesneden;
175 gr broccoli, fijngesneden;
200 gr verse champignons, in vieren;
75 gr ongezouten cashewnoten.

Bereiding:


In een koekenpan op een middelhoog vuur de olie verhitten en daarin ui en gele paprika gaar bakken. Ketchup, oestersaus, ketjap, kippenbouillon, suiker en chili pasta erdoor roeren. Kip, courgette, broccoli en champignons toevoegen. 10 minuten laten koken tot de groenten gaar zijn en het vleessap helder is. Net voor het opdienen de cashewnoten erdoor roeren.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.ah.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 25 mei 2014 20:29    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1