Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Duivelse kip

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Greetje
In memoriam


Geregistreerd op: 22-2-2004
Berichten: 7376
Dieet: Sleeve en lowcarb
Woonplaats: Deventer


  Reageer met quote
1 poularde, ca 1.35 kg
4 el olie
2 el citroensap
2 teentjes knoflook, uitgeperst
2 rode Spaanse pepers, in stukjes
peper en zout
1 limoen of kleine citroen, in partjes gesneden
4 toefjes krulpeterselie
Verdeel de poularde in 8 of meer delen.
Maak een glad mengsel van olie, citroensap, knoflook, Spaanse peper en wat peper.
Leg de poulardedelen in een kom, schenk het oliemengsel erover en laat alles 2 uur staan.
Schep de delen elk halfuur even om.
Leg de delen op het ovenrooster en plaats het (niet al te dicht) onder de reeds hete ovengrill.
Rooster de borstdelen in 20 en de overige delen in 30 minuten goudbruin en gaar.
Keer ze enkele malen om.
Serveer met limoen- of citroenpartjes en toefjes krulpeterselie.

_________________
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: vr 04 jan 2008 1:01    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1