Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kip soesjes.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kip soesjes.

Ingrediënten:

100 gram amandelmeel;
75 gram boter;
150 ml water;
3 eieren;
mespuntje zout.

Vulling:

kipfilet;
yogonaise;
zwarte peper;
augurken;
kappertjes.

Bereiding:

Zeef de meel en snijd de boter in stukjes. Kook nu in een diepe pan 150 milliliter water (evt. melk, Dr. Frank, fase 2) samen met de boter en het mespuntje zout.

Als de boter gesmolten is, voeg je de meel beetje bij beetje toe en blijf je steeds goed roeren met een houten lepel. Zorg dat je een gladde massa krijgt.

Neem dan de pan van het vuur af en laat het beslag iets af koelen. Mix nu de eieren goed. Als deze eenmaal gemixt zijn, dan voeg je deze toe aan je beslag van meel en boter. Meng alles goed door elkaar.

Verwarm je oven intussen voor en spuit dan op een bakplaat mooie roosjes van het beslag. De soesjes zijn klaar als ze goudbruin zijn aan de buitenkant ongeveer 20 minuten, oven op 170°C.

De vulling is kip. Eerst kook je je kipfilet met wat kruiden (bv. maggiblokje, selderij, knoflook teentje).

De kipfilet marineer je nu met zwarte peper, fijn gesneden stukjes augurken, kappertjes, zout en yogonaise. Zorg ervoor dat het een lekkere smaak heeft, voeg indien nodig naar eigen smaak iets extra??s bij.

Plaats de vulling in de soesjes en garneer met een blaadje selderij en wat ketchup!

Bron: http://www.surinamcooking.com/kip-soesjes/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 28 dec 2015 18:53    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1