Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kabeljauw, bataat puree en zeekraal.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kabeljauw, bataat puree en zeekraal.

Ingrediënten voor 2 personen:

2 middelgrote bataten;
2 stukjes kabeljauw met huid;
handje zeekraal;
halve courgette;
1 dessertlepel kappertjes;
grote klont roomboter;
lepel kokosvet;
1 ei;
peper;
zeezout;
verse peterselie;
nootmuskaat.

Bereiding.

De puree:

Schil de bataten en snijd ze in kleine blokjes en laat ze gaar koken in snuf zout.
Als ze gaar zijn, afgieten, ei en klontje boter toevoegen (laat de helft van de boter over voor de zeekraal).
Pureer het tot een gladde puree met de staafmixer.
Zet de puree weer even op het vuur om het ei te laten stollen.
Op smaak maken met nootmuskaat, peper en zeezout.

De groente:

Snijd de courgette in kleine blokjes.
Spoel de zeekraal af en dep het droog.
Verwarm een grote klont roomboter in een steelpannetje, smoor daarin de courgette (niet te gaar) en voeg de zeekraal en kappertjes toe, niet langer dan 5 minuten laten smoren.

De vis:

Wrijf de vis in met zout en peper.
Bak hem op de huid in de kokosolie, na 5 minuten omdraaien en afbakken tot het gaar is.

Serveren met vers geknipte peterselie.

Bron: http://www.purefoodcoaching.nl/

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 08 nov 2015 19:31    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1