Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lasagne van knolselderij met kip

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   NinaM
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 18-3-2014
Berichten: 8057
Dieet: Low carb


  Reageer met quote
Lasagne van knolselderij met kip

Ingrediënten voor 4 personen: 4 trostomaten, 1 knolselderij, 2 kippenborstfilets, 1 kippenbouillon blokje, oregano, 100 g geraspte Parmezaanse kaas, nootmuskaat, peper en zout.

Bereiding:

Pel de tomaten en snijd ze in plakjes. Schil de knolselderij. Snijd de knol met een scherp mes in dunne plakken. Kook de plakken 7 - 8 minuten in bouillon en schep ze uit de pan. Snijd de kip in reepjes. Bedek de bodem van een grote ovenschaal met plakken knolselderij. Bedek ze met de helft van de plakjes tomaat en de reepjes kip. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en oregano. Leg een tweede laag knolselderij en bedek ook deze met plakjes tomaat, kippenreepjes en kruiden. Dek af met de rest van knolselderij en bestrooi met de geraspte kaas.

Zet de lasagne in een voorverwarmde oven van 180°C en laat 30 minuten bakken.

Serveren met heerlijke frisse salade en lepel Turkse yoghurt of crème fraîche

Bron: http://www.plantaardig.com/groenteninfo/berichten/knolselder-gebruik-en-recepten/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 10 dec 2014 22:07    
Vrouw Weeggegevens   Egaatje
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 4-1-2013
Berichten: 158
Dieet: Ega


  Reageer met quote
Die ga ik vandaag maken!
Kip er gewoon rauw inleggen?

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 24 okt 2015 10:56    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1