Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Asperge roomsoep met gerookte zalm en komkommer.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Asperge roomsoep met gerookte zalm en komkommer.

Ingrediënten voor 8 personen:

1 kilo asperges;
5 dl Alpro Soja Cuisine;
1 kippenbouillontablet;
4 plakjes gerookte zalm;
zout en peper;
klein stukje komkommer.

Bereiding:

Schil de asperges.
Zet de schillen met 1 liter water en het kippenbouillon blokje op het vuur.
Laat de schillen zachtjes ongeveer een uurtje trekken.
Zeef de soep, schillen worden verder niet meer gebruikt.
Kook de asperge bouillon verder in tot je 2 dl overhoudt.
Voeg dan de room en de asperges toe. Laat de asperges 20 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met een staafmixer en druk hem daarna door een zeef.
Breng de soep op smaak met zout en peper en verwarm deze weer.
Snijd de zalm in kleine stukjes en leg deze in het soepbord.
Giet hier de hete soep overheen.

Garneer de soep met 3 flinterdun gesneden komkommer plakjes per bord.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.marionsrecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 05 sep 2014 19:16    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1