Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Slim Pasta Penne met Hollandse garnalen. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Slim Pasta Penne met Hollandse garnalen. Dr. Frank.
Hoofdgerecht.

Ingrediënten voor personen 2 personen:

200 gram Hollandse garnalen;
150 gram Slim penne;
1 ui;
2 tenen knoflook;
8 romatomaatjes;
3 eetlepels olijfolie;
1 theelepel chilipoeder;
2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden;
2 eetlepels bieslook (fijngeknipt);
zout en versgemalen peper.

Bereiding

Kook de Slim penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de ui en de tenen knoflook.

Snijd de tomaten in stukjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de tomaten met het chilipoeder, de Italiaanse kruiden en 2 à 3 eetlepels water erdoor en laat de tomaten in 5 minuten zachtjes gaar worden.

Roer de tomaten tot een saus (en pureer deze eventueel met een staafmixer) en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de pasta door de tomatensaus. Schep de pasta met saus in twee pastaborden en verdeel de garnalen en bieslook erover.

Geef de tomatensaus een bijzonder tintje en roer er een eetlepel geraspte sinaasappelschil en een theelepel kaneel door.

Bron: http://www.ah.nl

Voedingswaarden:
Per 100 gram Hollandse garnalen (onbereid):

90 kcal;
2 gr vet;
18 gr eiwit.

Eet smakelijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 15 jul 2014 19:37    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1