Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bruschetta met auberginekaviaar. Fase 2, Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Bruschetta met auberginekaviaar. Fase 2, Dr. Frank.



Ingrediënten voor 8 porties:

½ stokbrood;
extra vierge olijfolie;
aubergine;
citroen;
10 gr Griekse yoghurt;
peper;
zout;
ansjovisfilet;
platte peterselie.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk het brood met olijfolie, leg de sneetjes op een rooster en bak ze in het midden van de oven goudbruin en knapperig. Bewaar ze tot gebruik in een papieren zakje.
Grill de aubergine ± 15 min. boven matig vuur van een gaspit (of gril hem in de oven.) Draai af en toe rond tot de schil overal zwartgeblakerd ziet. Schep het vruchtvlees eruit, besprenkel dit met citroensap en roer de yoghurt erdoor. Maak op smaak met peper en zout.
Schep een flinke lepel auberginekaviaar op elk toastje en garneer met een ansjovisfilet, wat peterselieblad en citroenrasp.

Geniet van deze heerlijke amuse, ook lekker op een koolhydraatarme boterham in puntjes gesneden.

Bron: http://www.libelle-lekker.be/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 16 jul 2014 15:12    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1