Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Cappuccino van tomaat, paprika en basilicum. Dr. Frank.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Cappuccino van tomaat, paprika en basilicum. Dr. Frank.



Een zalig fris voorgerecht gemaakt van verse producten. Gezond en eenvoudig te maken.

Ingrediënten voor 4 personen:

6 tomaten;
2 rode paprika's;
1 teentje knoflook;
oregano;
5 dl (kippen)bouillon
2 dl room (Alpro soya Cuisine);
1 bakje crème fraîche (demi);
10 blaadjes basilicum.

Bereiding:

Snijd de tomaten in tweeën en de paprika's in grote grove stukken. Leg deze in ovenschaal of op een bakplaat en besprenkel het geheel met olijfolie, peper, zout en oregano. Je kan er een klein rood pepertje aan toevoegen voor de liefhebber,
die van pittig houdt. Zet het 45 minuten in de oven op 180°C.

Breng de kippenbouillon, tomaat, paprika en room aan de kook en laat het 15 minuten inkoken. Maak het mengsel met de staafmixer fijn.

Snijd de basilicumblaadje in dunne reepjes en meng deze met de crème fraîche.

Schep de cappuccino op de borden of in glazen. Maak het af met een lepeltje crème fraîche.

Kan warm of koud geserveerd worden.

Voor een mooie presentatie kun je met de staafmixer de cappuccino opschuimen tot er een mooie schuimlaag ontstaat.

Bron: http://www.ah.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 08 jul 2014 18:09    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1