Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Salade rauwe asperges met amandelen.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Salade rauwe asperges met amandelen.

Ingrediënten voor 4 personen:

300 gr geschilde witte asperges (500 gr ongeschild);
100 gr Parmigiano Reggiano of Manchego;
2 handjes veldsla;
50 gr geroosterde, ontvelde amandelen, grof gehakt;
zeer goede olijfolie extra vergine;
aceto balsamico.

Bereiding:

Snijd in de lengte met de kaasschaaf de asperges in linten (ja, dat is prutsen) of snijd ze zeer schuin in stukjes. Snijd flinters van de kaas. Drapeer met de veldsla en amandelen op borden en besprenkel met vinaigrette of met olie en azijn en zout.

Eet smakelijk.

Extra:

Aceto Balsamico past bij veel verschillende gerechten: van voor- tot nagerechten en van pittig tot zoet. Traditionele maar ook verrassende combinaties zijn bv. een druppel Aceto Balsamico op een stukje Parmigiano Reggiano en natuurlijk de klassieker: een paar druppels Balsamico gesprenkeld over aardbeien. Semplice, puur en onovertroffen!

Ook op verse, gekookte, gegrilde groenten, vis, vlees en zelfs in risotto zorgt de Balsamico voor een smaakvolle, verrassende finishing touch. Een hele aparte is een balsamico dressing over chocolademousse. Proberen maar!

Bron: https://www.sjeef.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 06 jul 2014 17:30    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1