Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Spaanse garnalen in verse tomatensaus (tapas).

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Spaanse garnalen in verse tomatensaus (tapas).

Borrelhapje.

Bereidingstijd: 10 à 20 min.
4 Personen.

Ingrediënten:

3 San Mazzo tomaten;
1 ui;
1 teentje knoflook;
1 rode peper;
3 eetlepel olijfolie;
250 g gepelde grote garnalen;
100 ml witte wijn;
1 citroen;
zout en versgemalen peper naar smaak.

Snijd de tomaten in blokjes.
Pel de ui en snipper deze fijn. Pers het teentje knoflook uit.
Verwijder het zaad uit de peper en hak deze fijn.
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook, rode peper en suiker ca. 5 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze kort mee.
Verwarm de tomatenblokjes en witte wijn met garnalen mee. Laat de saus op hoog vuur inkoken. Snijd intussen de citroen in 4 partjes. Breng de tomatensaus op smaak met wat zout en peper.
Verdeel de garnalen met tomatensaus over 4 kleine bordjes, garneer deze met partjes citroen en serveer evt. stokbrood bij.

Eet smakelijk.

Bron: http://www.verseoogst.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 04 jun 2014 16:17    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1