Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Garnalenbeignets.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11686
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Garnalenbeignets. Lekkere knapperige beignets gemaakt van grote garnalen in een deegjasje.

Ingrediënten:

Voor ongeveer 20 stuks:
20 grote gepelde garnalen of gamba's;
180 gram bloem of amandelmeel;
tartex vegabin;
¼ koffielepel zout;
250 gram ijskoud water;
2 zakjes bakpoeder;
olie om te frituren.

Bereiding:

Vermeng in een kom de bloem met de maïzena
en het zout.
Roer er beetje bij beetje met een garde het ijskoude water doorheen zodat je een glad papje krijgt zonder klontjes.
Verhit de olie in een friteuse of in een pan.
Roer ondertussen de twee zakjes bakpoeder door het beignetpapje en vermeng alles goed.
Strooi wat bloem op een bord en haal de garnalen daar doorheen (overtollige bloem afschudden) en
dan meteen door het beignetpapje.
Bak de garnalenbeignets meteen in de hete olie tot ze goudbruin zijn.

Laat de beignets goed uitlekken en geef er een sausje naar keuze bij.

Smullen maar.

Bron: http://marokkaansarabisch-koken.50plusser.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 26 mei 2014 0:17    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1