Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Atkins/Gok kokoscitroenmousetaart

Auteur Bericht
Vrouw   yavana
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub


Geregistreerd op: 3-8-2013
Berichten: 17



  Reageer met quote
Bodem

50 a 75 gram kokosrasp
2 eieren
zoetstof

Doe de kokosrasp in een kom en roer de 2 eieren en de stevia erdoor heen. Kun je gewoon met een lepel doe. Pak een taartvorm en spreid dit hierover uit. Zet het mengel 20 min in de oven op 210 graden. Laten afkoelen.
invetten hoef niet omdat kokosrasp al vet heeft.


Kokoscitroenmousse

Ingrediënten
3 blaadjes gelatine
1 citroen
1 bekertje (250ml) slagroom
zoetstof naar smaak
5 a7 druppels vanilleextract
4 el Geraspte Kokos
1 potje (2 dl) zure room

Week de blaadjes gelatine 3 minuten in ruim koud water tot ze zacht zijn. Rasp de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder is bitter van smaak) en pers de vrucht uit.

Breng de helft (dus 125ml)van de room met de zoetstof en vanille aan de kook. Voeg dan de citroenrasp en het sap toe en draai het vuur uit.

Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze in het roommengsel op. Laat de room afkoelen (geregeld even doorroeren).

Klop de rest van de slagroom halfstijf tot yoghurtdikte. Schep de kokos en zure room er voorzichtig doorheen en dan het afgekoelde maar nog niet gestolde gelatinemengsel.

Doe dit mengsel over de afgekoelde kokosbodem.

Laat 1.5 uur in de koelkast staan.


Laatst aangepast door yavana op za 03 aug 2013 16:19, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 03 aug 2013 16:10    
Vrouw   yavana
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub
Ik wil blijven afvallen bij de weegclub


Geregistreerd op: 3-8-2013
Berichten: 17



  Reageer met quote
Dit mengsel is ook erg lekker. Je bakt de kokosbodem en gebruikt dit onderstaande mengsel.

Nodig 1 kuipje monchou
50 ml slagroom
1 a 2 theelepels kaneel
1 a 2 theelepels vanille extract
stevia op smaak indien je dit wilt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 03 aug 2013 16:12    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1