Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



pizzabodem anders dan anders

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   roos68
Ik wil afvallen bij de weegclub
Ik wil afvallen bij de weegclub


Geregistreerd op: 28-2-2015
Berichten: 9
Dieet: Grip op koolhydraten
Woonplaats: Noorden des lands


  Reageer met quote
Een recept voor een pizzabodem (2stuks) anders dan anders:
Ingrediënten:
1,5 cup geraspte mozzarella (170 gram)
0.75 cup amandelmeel (75gram)
2 el roomkaas
1 ei
knoflookzout

Doe de mozzarella en de roomkaas in een magnetron bestendige schaal. 1 minuut verwarmen op hoogste stand, roeren en nog 30 seconden verwarmen. Goed doorroeren en vervolgens het ei en het amandelmeel toevoegen. Weer goed doorroeren.
Vervolgens met natte handen het deeg uitspreiden over een met bankpapier beklede bakplaat. Het deeg moet net zo makkelijk uit te rollen zijn als "gewoon" deeg, zoniet, dan het deeg nogmaals in de magnetron zetten voor 20 seconden.
Prik met een vork gaatjes in het deeg om bubbels te voorkomen.
Bestrooi met knoflookzout.
Bakken op 220 graden gedurende 10 minuten. Na 6-7 minuten controleren op bubbels en indien nodig nogmaals prikken met een vork.
Na het bakken moet het er ongeveer zo uit zien:



Vervolgens kun je de bodem naar eigen believen beleggen.
Eet smakelijk!

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 21 mrt 2015 23:07    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1